Black Friday hos HelleK-Art

Holder HelleK-Art Black Friday?

Ja det kan du tro vi gør! Du kan altid shoppe amok med gode tilbud hos HelleK-Art.

Til Black Friday vil der være vilde tilbud på hele siden og vi sidder selvfølgelig klar på kundeservice, til at kunne hjælpe dig samt guide dig igennem de vilde tilbud.

Pssstt… Ofte tyvstarter vi med Black Friday, så du skal endelig blot tilmelde dig vores nyhedsmail og så vil du få først besked på alle de skarpe tilbud vi køre! Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, vil du være opdateret på de seneste nyheder og selvfølgelig være den første, til at se de vilde tilbud vi køre.

Det er muligt, at under vores Black Friday kan du muligvis forvente en længere leveringstid ligesom der kan være længere svartider på mail og telefonen, men vi lover vi vil gøre vores bedste for at få svaret tilbage hurtigst muligt. Oftest er vi dog lynhurtige. Vi tager på denne vilde dag forbehold for prisfejl, udsolgte varer og lagerfejl. OBS: Du kan ikke kombinerer de vilde tilbud med andre rabatkoder.

HUSK at det altid er muligt, at kunne afhente sin pakke hos HelleK-Art.

Hvad er BLACK FRIDAY egentlig? 

Mærkedagen Black Friday er kommet til Danmark fra USA. Men hvorfor holder man egentlig overhovedet Black Friday, og hvad er det præcis, at man markerer på denne dag?

Lad os da lige fortælle det: Den fjerde torsdag i november er der Thanksgiving i USA. Dagen efter Thanksgiving er dagen som i USA er blevet døbt “Black Friday”, fordi det er markeringen af starten på julehandlen. Det er så blevet fast tradition at fejre dagen med vilde tilbud og siden 2005 har Black Friday været den største handelsdag i USA.

De seneste år har vi i Danmark taget fænomenet godt til os, og det er blevet en utrolig stor dag, hvor mange sidder klar ved tasterne, når butikkerne går i sort.

Black Friday på kvindetøj

Hos HelleK-Art har vi et skønt udvalg af modetøj til kvinder. Når vores Black Friday skydes i gang, kan du være sikker på, at finde fede og lækre styles til vilde priser. Til Black Friday kan du bl.a.  holde øje med:

  • Kjoler
  • Skjorter
  • Bluser
  • Bukser
  • Støvler
  • Jakker
  • Og en masse andet lækkert til klædeskabet.

HVORNÅR ER DET BLACK FRIDAY 
Eftersom Black Friday ikke er den samme dag hvert år, har vi lavet en lille oversigt, så du nemt kan se, hvilken dag du skal sidde klar til den store shopping fest. Årets shopping dag er uden sammenligning Black Friday. Det er en festdag for alle som gerne vil gøre en rigtig god handel.

  • Black Friday er i år 2023 fredag d. 24 november
  • Black Friday er i år 2024 fredag d. 29 november

Vi glæder os utrolig meget til en super god Black Friday igen i år!