Om HelleK-Art

HelleK-Art 

Velkommen til HelleK-Art 

Hellek-art er en fin lille webshop som ligger i hjertet af Fredericia, hvor vi også har vores fine lille Showroom. Hellek-art står for det unikke, særligt udvalgte tøj, møbler, brugskunst og tip og ideer til hjemmet. Du vil opleve et match af det feminine, krydret med det rå, der sammen skaber en fin balance i hjemmet, som sætter et helt unikt præg på din egen bolig. Vores udvalg af tøj til kvinder består af mærker som: Sisters Point, Costa & Mani, Tim & Simonsen, Atelier Reve, Qnuz, Just D’Lux og en masse andre fede mærker.

Hos Hellek-art samler vi på glade, faste kunder og derfor har vi en utrolig nem kundeservice på både mail, sms, telefon og på de sociale medier. Når du handler hos Hellek-Art er du sikret en lyn hurtig levering! Vi sender nemlig pakker fra vores lager mandag til fredag. Hvis du bor i nærheden af vores Showroom er du også altid velkommen til at lave en aftale med os om afhentning af din pakke eller et kig ind i vores Showroom for at prøve, mærke og se på tøjet.

Vi har fokus på kvaliteten af tøjet og historien bag brandet. Vi er stolte af at kunne repræsentere de brands, der er en del af vores fine Showroom og vores webshop. Vi gør meget ud af at finde produkter, som du ikke finder på hvert et gadehjørne. 

Lad dig endelig friste af vores produkter, som holder længe i garderoben - alle vores produkter er cherry-picked af os til Jer.

Håber at HelleK-Art og vores produkter bringer glæde til dig eller en du har kær ♡ 

Caroline & Helle ♡ 

Se de skønne nyheder her