Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Helle K-art. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Helle K-art.

Betaling

I Helle K-arts webshop kan du bestille dine varer online og betale med: Mobile pay, Dankort/VISA Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, JCB og Maestro eller via Bankoverførsel til Spar Nord reg. nr. 9196 konto nr. 1130178576 - her sendes varerne først når ordrebeløbet er Helle K-art i hænde. Du kan desuden vælge at betale med Viabill, når du handler hos Helle K-art. Det betyder, at du kan dele betalingen op og betale over tid, men stadig få ordren leveret med det samme.

Almindelige forretningsbetingelser for ViaBill

Vi trækker først pengene fra din konto, når vi har sendt varerne af sted til dig. Ved ordre via bankoverførsel skal vi have modtaget pengene senest 7 dage efter ordreafgivelser ellers anser vi ordren for annulleret. Alle priser på ww0w.HelleK-art.dk er inkl. 25% moms.

Leveringstidspunkt og transport

Vi afsender samme dag ved bestillinger inden kl. 12, ellers afsendes dagen efter. Der er 14 dages fortrydelsesret. Når du har godkendt din bestilling sender vi en ordrebekræftelse til din mail. Hvis du ønsker at returnere en vare, sendes varen retur til HelleK-art. Når vi har modtaget varen og godkendt, at denne er i ubrudt og original indpakning returnerer vi dine penge til din konto og de vil være at se inden for 2-6 hverdage. Ved refundering ved køb med Viabill vil pengene returneres til din Viabill konto. Fortryder du dit varekøb, betaler du selv forsendelse tilbage til butikken. Den leveringstid, der er angivet, er den forventede leveringstid, og vi kan ikke garantere, at produkterne når frem inden for den angivne tid, da der kan opstå uforudsete forsinkelser. Der findes tilfælde, som gør det umuligt for os at fuldføre bestillingen - eksempelvis hvis vores leverandør ikke kan efterkomme sin forpligtelse over for os. Vi forbeholder os ret til at fraskrive os al form for erstatning til vores kunder for forsinkede leverancer. Der tages ikke betalingskortgebyr på HelleK-art Webshop

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt ved Helle K-art overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Tilbud

Tilbud er kun gældende så længe lager haves.

Reklamation

Helle K-art yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Helle K-art indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder vi returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, du har fået varen leveret.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du henvende dig til: Helle K-art Helle Overgaard Kristiansen Ryttervænget 1 Herslev 7000 Fredericia Email: info@hellek-art.dk Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - for eksempel kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kontonummer for bankkonto, hvor vi kan refundere pengene for dit køb til, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag de modtages. Eneste undtagelser er blade og bøger samt særbestillinger, fx metervarer der er klippet specielt til dig eller andre varer, der er bestilt særskilt hjem til dig. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den, herunder i original emballage. Det er meget vigtigt for, at vi kan sælge varen til en anden kunde. Du må ikke skrive returadresse direkte på originalemballagen. Pak evt. originalkassen ind i papir eller en plastsæk. Returvarer skal desuden emballeres forsvarligt, så de ikke går i stykker under forsendelsen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for 2 - 5 hverdage. Vi refunderer kun pengene til den konto, der er benyttet til købet. Ved betaling med Viabill returneres pengene til din Viabill konto. Omkostningerne for at returnere varen skal du selv afholde. VIGTIGT! Send dine returvarer som forsikret pakkepost, så pakken kan spores hos Postnord, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Sender du pr. brev, påtager du dig ansvaret for, at varen kommer retur. Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Når varen sendes retur, skal du vedlægge en kopi af din faktura. RETURADRESSE VED FORTRYDELSE AF KØB: Helle Overgaard Kristiansen Ryttervænget 1 Herslev 7000 Fredericia Email: info@hellek-art.dk

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Helle K-art. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Helle K-arts side, er denne af vejledende art.

Brug af personlige oplysninger

Helle K-art videregiver ikke dine personlige oplysninger eller andre oplysninger vedr. kundeforholdet.

Sikkerhed og dine rettigheder ved køb på internettet

Det er i alles interesse, at du som forbruger kender til dine rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet, og der er flere gode uafhængige ressourcer, hvor du kan lære mere. Hvis du føler dig usikker ved at handle på internettet, opfordrer vi dig til at kigge på disse hjemmesider: Forbrugerstyrelsen Forbrugerstyrelsen - e-handelsloven Forbrugerinformation Forbrugerrådet